Διασκέδαση

H πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της Σητείας συνυπάρχει με ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρόν σε όλες τις μορφές σύγχρονης της καλλιτεχνικής έκφρασης και ψυχαγωγίας. Στην πόλη της Σητείας στις τουριστικές περιοχές Mακρύ Γιαλού, Παλαικάστρου και Mόχλου αλλά και στα χωριά της επαρχίας πραγματοποιούνται σημαντικές εκθέσεις, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και χορευτικές εκδηλώσεις στις οποίες παρουσιάζονται έργα τόσο από τον χώρο της παράδοσης όσο και από τις σύγχρονες αναζητήσεις ντόπιων και ξένων καλλιτεχνών και ομάδων. Στην διάρκεια όλου του χρόνου δίδονται αρκετές ευκαιρίες στον επισκέπτη για να συμμετάσχει και να απολαύσει κάποια από τις πολυάριθμες παραδοσιακές γιορτές, πανηγύρια και γλέντια χορεύοντας με την συνοδεία των πανάρχαιων ρυθμών και ήχων που επιβιώνουν στην ζωντανή σύγχρονη λαϊκή παράδοση του τόπου.

Για όλους όσοι απλά θέλουν να ζήσουν στους ρυθμούς του σύγχρονου τρόπου διασκέδασης, η περιοχή της Σητείας και του Μακρύ Γιαλού, του Παλαίκαστρου και του Mόχλου, προσφέρει διάφορες επιλογές για clubing και απολαύσεις που διαρκούν νύχτα και μέρα.

Επαρχία Σητείας

Εδώ στις ανατολικές ακτές της Κρήτης θα σου αποκαλυφθεί η κυριαρχία του Ηλίου, ενός ήλιου πολύ δυνατού για να τον αγνοήσεις.

 

Επικοινωνία

  info (@) cretesitia.gr
  +30.28430.23590
 +30.28430.25341
 Ανθέων 5
72300 Σητεία - Κρήτη - Ελλάδα

Μείνετε σε επαφή